Kur’an coşkusu sahneye taştı

Çorum Müftülüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün gözetiminde öğrencilere Yaz Kur’an Kursu düzenleyen Ensar Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti, Çağrı Eğitim Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği, örnek bir programa im



Kapanış Programı


Devlet Tiyatro Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Vali Sabri Başköy, Belediye Başkanvekili Zeki Gül, Müftü Mehmet Aşık, Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, STK yöneticileri, davetliler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
 
Salonu tamamen dolduran davetliler, İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan programı ilgiyle takip etti.
 
Saffet Çalış’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim’le başlayan gecede, sivil toplum kuruluşları adına açılış konuşmasını Mahmut Yabacıoğlu yaptı.
 
Grup Sada’nın da mini bir konserle destek renk kattığı gecede, öğrencilerden oluşan Kelebekler Korosu, birbirinden güzel ilahiler seslendirirken, Müftü Mehmet Aşık ve Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin de birer selamlama konuşması yaptı.
 
Skeçler, şiirler ev ilahilerle dopdolu bir program haline gelen kapanış gecesinde, kurslar arası yapılan bilgi yarışmalarında birinci olan Mihriban Hekim’e IPAD, ikinci Mutlu kökten’e tablet hediye edilirken, üçüncülüğü paylaşan Nisanur Şahin ve İbrahim Alar’a da bisiklet hediye edildi.

Diğer Haberler

  • Çorum’da kardeşlik ve kitaphane…

    Mine Alpay Gün'ün Milli Gazete'deki Vakfımız ve Çorum ile ilgili köşe yazısı

  • Milletin imânı gidiyor!

    İlmi ve Fikri Araştırmaları Merkezi (İFAM) Kurucusu, İlahiyatçı Dr. İhsan Şenocak, “Milletin imânı gidiyor, aileler dağılıyor, hep birlikte felâkete sürükleniyoruz” dedi.

  • Kitaphane hizmete açıldı

    Çorum Çağrı Eğitim Vakfı tarafından hazırlanan ‘Gençlik Merkezine Çağrı’ adlı proje kapsamında oluşturulan ‘Kitaphane’ dün Mimar Sinan Mahallesi Fevzi Çakmak 1. Cadde numara 5’te açıldı.

  • Gayemiz Allah’ın rızasını bilen bir nesil yetiştirmek

    Vakfımız ve İFAM işbirliği ile gerçekleştirilen Yaz Etkinlikleri mezuniyet gecesi düzenlendi.

  • BASIN AÇIKLAMASI

    Bu asılsız yayınlarla ilgili yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı tüm kamuoyuna saygıyla duyururuz.

  • AMACIMIZ, ALLAH'IN DİNİNİ YAŞAMAYI GAYE EDİNMİŞ BİR NESİL YETİŞTİRMEK

    Biz İslam'ı yaşarken evimizde ailemizle yaşamalıyız. Allah resulünün kendi eşiyle, çocuklarıyla nasıl bir hayatı varsa onu öğrenme mecburiyetimiz vardır. Sokakta yürürken, kardeşlerimize konuşurken, su içerken, muhabbet ederken hayatımızın her alanına İslam'ı koyma mecburiyetimiz var.

  • İslâm’la yeniden dirilecek

    Diyanet İşleri Başkanlığı Aşık Kutlu Eğitim Merkezi Müdürü Dr. İhsan Şenocak, “Üzerine ölü toprağı serpilen bu ümmet, İslâm’la yeniden dirilecek” dedi.

  • Prof. Dr. Salim ÖĞÜT Hoca’nın Ardından

    Salim Öğüt Hoca’yı bir yerlere mal etmek isteyenlere onun eserlerini ve konferanslarını sohbetlerini tavsiye ediyoruz. 

  • Allah'tan cennet bekliyorsak cennet gibi bir ev kurmalıyız

    Cami kimseyi evliya yapmaz. Annelerin büyütüp adam ettiği çocuklar ümmeti Muhammed'e uygun insanlar olurlar.

  • Mübarek 3 Aylar

    Gözümüzü, gönlümüzü, yönümüzü, yolumuzu, arzu ve isteklerimizi fani olandan baki olana çevireceğiz mübarek üç aylara girmiş bulunuyoruz.